Waldorfski Božični bazar je eden od osrednjih dogodkov, ki jih pripravljajo waldorfske šole in vrtci skupaj z učenci in s starši. Tudi letos se vam bomo predstavili: Waldorfska vrtca Studenček in Mavrična deželica, ptujski vrtec Vilinski gaj in Waldorfska šola Maribor.

Druženje v prijetnem prednovoletnem vzdušju in priložnost za obisk delavnic, umetniških dogodkov, nakupe novoletnih darilc, klepet v kavarnici in še kaj, so tisti razlogi, ki nas povezujejo.

Vsi izdelki, igrače in prigrizki so nastajali doma ali v naših delavnicah, v katerih smo ustvarjali vzgojiteljice, starši, učenci, študentje waldorfske pedagogike in učitelji. Igrače in darilca so izdelana iz naravnih, otrokom in okolju prijaznih materialov. Tako izdelki kakor delavnice, igre in lutkovne predstave, ki jih pripravljamo, so namenjene otrokom in staršem. Skoznje bi vam radi približali delček naših dejavnosti in vzdušja v waldorfski šoli in vrtcu.

Več informacij o waldorfski pedagogiki, vrtcu ali šoli, boste dobili na naših INFO TOČKAH, kjer boste lahko kupili kupone za obisk delavnic in srečke za srečelov.


Otvoritvena slovesnost s kratkim programom bo v kavarnici v I. nadstropju ob 12. uri in zaključek s skupnim petjem ter prodajo adventnih venčkov na istem mestu ob 17.45.

Vabimo vas na prijetno popoldne!

Če vas zanima še kaj, nam pišite na naslov waldorf@amis.net .